VRIENDELIJK, CLIËNTGERICHT, PERSOONLIJK, ZORGZAAM EN VAKKUNDIG

Het team van behandelaars

Onze behandelaars staan in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Dat geeft zekerheid dat iedereen voldoet aan de normen van intercollegiaal overleg en het volgen van bij en nascholing. Ook is de praktijk succesvol gevisiteerd door de beroepsvereniging KNMT.

Tieke van Riel
Tandarts en oprichter van Tandartspraktijk Transparant
KRT geregistreerd
Heleen Hofland-Hansma
tandarts en oprichter van Tandartspraktijk Transparant
KRT geregistreerd
Esther Waagemans
Mondhygiënist
KRM geregistreerd
Angela te Velde
Mondhygiënist
Jasmin Lukkes
Mondhygiënist
Suzanne Zwaan
Mondhygiënist
Alissa Leloux
Mondhygiënist
KRM geregistreerd
Yasmina Mechaia
Mondhygienist

Reviews

Enkele cliëntenreviews over onze praktijk, gewaardeerd en terug te vinden op zorgkaartnederland.nl, independer.nl en Google reviews.

10Professioneel, uiterst vriendelijkWat ik bijzonder waardeer is dat de tandarts en ook de mondhygiëniste zich uitgebreid informeren over de klachten en vervolgens zorgvuldig communiceren over de behandeling. Ik kan mij eigenlijk geen prettige en betere tandartsenprakrijk voorstellen.

9.7Zeer goede en bekwame tandartsGoede en kundige medewerkers, zeer vriendelijk. De beste tandarts, die ik heb gehad.

9.9Zeer deskundige, rustige, vriendelijke zorgZeer deskundige, rustige, vriendelijke zorg wordt er geleverd in deze tandartsenpraktijk. Een aanrader om met kinderen naar toe te gaan. Mijn kinderen gaan met plezier en volledig zonder angst naar de tandarts. Rustige fijne benadering, veel aandacht voor de kinderen en zo nodig extra uitleg.

9.0Heel erg tevredenIk ben overgestapt omdat het bij de vorige tandarts niet lukte mijn kinderen gerust te stellen Hier is dit echt het tegenovergestelde... heel rustig hebben we kennis gemaakt en sindsdien gaan ze huppelend met me mee. Hele rustige, spontane en lieve aanpak!