VRIENDELIJK, CLIËNTGERICHT, PERSOONLIJK, ZORGZAAM EN VAKKUNDIG

Het team van TP Transparant

Onze behandelaars staan in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Dat geeft zekerheid dat iedereen voldoet aan de normen van intercollegiaal overleg en het volgen van bij en nascholing. Ook is de praktijk succesvol gevisiteerd door de beroepsvereniging KNMT.

Tieke van Riel
Tandarts
Heleen Hofland-Hansma
Tandarts
Linda Post
Tandarts
Angela te Velde
Mondhygiënist en Tandarts in opleiding
Marjolein Ossef
Mondhygiënist
Esther Waagemans
Mondhygiënist
Yasmina Mechaia
Mondhygienist
Mercy van Laar
Mondhygiënist
Mireille Bakker
Mondhygiënist
Jasmin Lukkes
Mondhygiënist
Sasja Limburg
Mondhygiënist
Suzanne Zwaan
Mondhygiënist
Saloua Brink
Preventie,- en Tandartsassistent
Ouassima BenHaquim
Preventie,- en Tandartsassistent
Chaimae Mouzouri
Preventie,- en Tandartsassistent
Danielle Baldicoski
Preventie,- en Tandartsassistent
Milou Schouten
Tandartsassistent
Kiran Sewgobind
HR- manager

Reviews

Enkele cliëntenreviews over onze praktijk, gewaardeerd en terug te vinden op zorgkaartnederland.nl, independer.nl en Google reviews.

10Professioneel, uiterst vriendelijkWat ik bijzonder waardeer is dat de tandarts en ook de mondhygiëniste zich uitgebreid informeren over de klachten en vervolgens zorgvuldig communiceren over de behandeling. Ik kan mij eigenlijk geen prettige en betere tandartsenprakrijk voorstellen.

9.7Zeer goede en bekwame tandartsGoede en kundige medewerkers, zeer vriendelijk. De beste tandarts, die ik heb gehad.

9.9Zeer deskundige, rustige, vriendelijke zorgZeer deskundige, rustige, vriendelijke zorg wordt er geleverd in deze tandartsenpraktijk. Een aanrader om met kinderen naar toe te gaan. Mijn kinderen gaan met plezier en volledig zonder angst naar de tandarts. Rustige fijne benadering, veel aandacht voor de kinderen en zo nodig extra uitleg.

9.0Heel erg tevredenIk ben overgestapt omdat het bij de vorige tandarts niet lukte mijn kinderen gerust te stellen Hier is dit echt het tegenovergestelde... heel rustig hebben we kennis gemaakt en sindsdien gaan ze huppelend met me mee. Hele rustige, spontane en lieve aanpak!