Tieke van Riel, tandarts en oprichter van Tandartspraktijk Transparant

tieke

Heleen Hofland-Hansma, tandarts en oprichter van Tandartspraktijk Transparant

heleen

Margot Geuke, mondhygiënist

margot

Esther Waagemans, mondhygiënist

esther

Angela te Velde, mondhygiënist

Angela-te-Velde

Jasmin Lukkes, mondhygiënist

Jasmin-Lukkes
service
kwaliteit
fotos

Altijd een vaste behandelaar

We werken in een zeer gedreven team en nauw samen, maar vinden het belangrijk dat je altijd een vaste behandelaar hebt en dus niet ieder bezoek een ander treft. Een vaste behandelaar die jou en jouw mond door en door kent. Ook heb je bij ons eenvoudig en snel contact met je behandelaar.

Online afspraken maken

Bij ons plan je gemakkelijk je afspraken online. Je kunt ze zelfs al direct in een digitale agenda laten plaatsen. Ongeveer een week voorafgaand aan je afspraak ontvang je van ons een reminder per mail en een dag van tevoren nogmaals, per sms. Handig toch?

Speciale kinderspreekuren op dinsdag- en woensdagmiddagen

Natuurlijk wil je zelf de beste zorg voor je gebit. Wij begrijpen als geen ander dat je dit voor je kind misschien wel nog belangrijker vindt. Op een speelse manier laten we de allerkleinsten al kennis met ons maken en laten we de kinderen wennen aan de praktijk. Door dit stap voor stap en spelenderwijs te doen komen de meeste kinderen zelfs graag naar de praktijk toe!
Ook als er meer nodig is dan alleen een controle zorgen we dat je kind in beste handen is. Wij zijn pas tevreden als niet alleen jij, maar ook je kind met een grote lach de deur uit gaat.

Bij spoed kun je dezelfde dag nog terecht

Gebeurt er plotseling iets onverwachts, een stukje tand afgebroken of ineens klachten aan een kies? Een gezond gebit is iets heel kostbaars. Logisch dus dat je soms snel door ons gezien wilt worden. Wanneer je bij spoed belt met de praktijk zorgen we dat er dezelfde dag nog tijd voor je wordt gemaakt.

Altijd duidelijkheid vooraf

Welk soort behandeling is nodig? Wat zijn de verschillende opties en wat zijn de verwachte kosten? Wat heeft urgentie en wat kunnen we misschien op een later tijdstip behandelen? Wat is het te verwachten resultaat? Allemaal vragen die vooraf uitgebreid en helder met je besproken en beantwoord worden voor we met elkaar aan de slag gaan.

CONTACT

Tandartspraktijk Transparant
Ben van Meerendonkstraat 53
1087 LB Amsterdam – IJburg
020 495 5669
info@tptransparant.nl

SPOED

Bel ons op 020 495 5669.
Buiten onze openingstijden kun je terecht bij de Mondzorg Poli in het Slotervaartziekenhuis, tel. 020 723 4848 of bij de Tandartsspoedpraktijk in het OLVG, tel. 0900 8602.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 7.00 – 20.00 uur
Dinsdag 8.00 – 17.00 uur
Woensdag 8.00 – 20.00 uur
Donderdag 8.00 – 20.00 uur
Vrijdag 8.00 – 17.00 uur

COLOFON

Fotografie: Jeannine Govaers