Tieke van Riel, tandarts en oprichter van Tandartspraktijk Transparant

Tieke van Riel, tandarts en oprichter van Tandartspraktijk Transparant

Heleen Hofland Hansma, tandarts en oprichter van Tandartspraktijk Transparant

Heleen Hofland-Hansma, tandarts en oprichter van Tandartspraktijk Transparant

Margot Geuke, mondhygienist

Margot Geuke, mondhygiënist

Esther Waagemans, mondhygiënist

Esther Waagemans, mondhygiënist

Sophie vd Kimmenade, mondhygiënist

Sophie vd Kimmenade, mondhygiënist

Ons gedreven team vindt tandheelkunde het mooiste vak dat er is. Elke dag de beste prestaties leveren geeft ons het plezier in ons werk.
Hoewel bijna niemand graag naar de tandarts gaat hopen we met de juiste sfeer in onze praktijk dit plezier op jou over te brengen. Zodat het tandartsbezoek een beetje minder vervelend wordt voor jou.


Goede zorg en dienstverlening vraagt om perfecte service en kwaliteit

Hoe wij service zien?

Tieke met de microscoop
Altijd een vaste behandelaar

We werken in een zeer gedreven team en nauw samen, maar vinden het belangrijk dat je altijd een vaste behandelaar hebt en dus niet ieder bezoek een ander treft. Een vaste behandelaar die jou en jouw mond door en door kent. Ook heb je bij ons eenvoudig en snel contact met je behandelaar.

Heleen legt uit wat er gaat gebeuren
Online afspraken maken

Bij ons plan je gemakkelijk je afspraken online. Je kunt ze zelfs al direct in een digitale agenda laten plaatsen. Ongeveer een week voorafgaand aan je afspraak ontvang je van ons een reminder per mail en een dag van tevoren nogmaals, per sms. Handig toch?

Tandartspraktijk Transparant IJburg
Speciale kinderspreekuren op dinsdag- en woensdagmiddagen

Natuurlijk wil je zelf de beste zorg voor je gebit. Wij begrijpen als geen ander dat je dit voor je kind misschien wel nog belangrijker vindt. Op een speelse manier laten we de allerkleinsten al kennis met ons maken en laten we de kinderen wennen aan de praktijk. Door dit stap voor stap en spelenderwijs te doen komen de meeste kinderen zelfs graag naar de praktijk toe!
Ook als er meer nodig is dan alleen een controle zorgen we dat je kind in beste handen is. Wij zijn pas tevreden als niet alleen jij, maar ook je kind met een grote lach de deur uit gaat.

Tandartspraktijk Transparant IJburg
Bij spoed kun je dezelfde dag nog terecht

Gebeurt er plotseling iets onverwachts, een stukje tand afgebroken of ineens klachten aan een kies? Een gezond gebit is iets heel kostbaars. Logisch dus dat je soms snel door ons gezien wilt worden. Wanneer je bij spoed belt met de praktijk zorgen we dat er dezelfde dag nog tijd voor je wordt gemaakt.

Tandartspraktijk Transparant IJburg
Altijd duidelijkheid vooraf

Welk soort behandeling is nodig? Wat zijn de verschillende opties en wat zijn de verwachte kosten? Wat heeft urgentie en wat kunnen we misschien op een later tijdstip behandelen? Wat is het te verwachten resultaat? Allemaal vragen die vooraf uitgebreid en helder met je besproken en beantwoord worden voor we met elkaar aan de slag gaan.

Hoe wij kwaliteit zien?

Garantie

Soms blijkt een behandeling anders te verlopen dan van tevoren gedacht, omdat het menselijk lichaam soms anders reageert dan we verwachten. Toch staan we voor alles wat we doen. Wanneer een behandeling niet het resultaat heeft zoals beoogd geven wij garantie op ons werk. Wij geloven dat bij de juiste diagnostiek en vakmanschap garantie heel vanzelfsprekend is.

Alle behandelaars ingeschreven in KRT en KRM

Doordat al onze behandelaars er voor kiezen ingeschreven te staan in het Kwaliteitsregister Tandartsen en Kwaliteitsregister Mondhygiënisten is er de garantie dat iedereen voldoet aan de normen van intercollegiaal overleg en het volgen van bij en nascholing. Verdieping geeft bovendien plezier in het vak en plezier in het vak verhoogt de kwaliteit. Een leven lang leren, voor het hele team!

Werken volgens protocollen en richtlijnen van het KNMT

Vanuit de beroepsvereninging voor tandartsen, het KNMT, zijn protocollen en richtlijnen beschikbaar voor de tandartspraktijk. In onze praktijk volgen we deze protocollen en richtlijnen op alle facetten. Dat betekent bijvoorbeeld dat er volgens strenge hygiëne richtlijnen (WIP) wordt gewerkt, maar ook dat behandelingen volgens de meest recente richtlijnen worden uitgevoerd of de dossiers worden bijgehouden volgens vast protocol. Al deze richtlijnen en protocollen samen maken dat kwaliteit op álle fronten gewaarborgd is.

Kind bij de mondhygienist bij Tandartspraktijk Transparant Behandelkamer van tandartspraktijk Transparant op IJburg Altijd verse bloemen bij Tandartspraktijk Transparant Heleen werkt met de microscoop Leeswerk in de wachtkamer Tieke en Heleen met de microscoop Vlag Tandartspraktijk Transparant IJburg Het telefoon-team van Tandartspraktijk Transparant IJburg Certificaten Tandartspraktijk Transparant IJburg Wachtkamer Behandelkamer Tandartspraktijk Transparant IJburg