consulten
behandelingen
clienten-ervaringen

Consulten

Het eerste consult in een kennismaking en nemen we je tandheelkundige vragen en wensen met je door. Er vindt een uitgebreid mondonderzoek plaats, waarbij er tevens foto’s van je gebit worden gemaakt. Samen nemen we de behandelmogelijkheden met je door. Het eerste bezoek neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag en de kosten liggen tussen de € 50 en € 150.

Ook bij de halfjaarlijkse consulten is er alle tijd je wensen of vragen door te nemen. Vaak is het mogelijk deze periodieke controles te combineren met een afspraak bij de mondhygiënist. Zo hoef je niet onnodig vaak naar de praktijk te komen!

Behandelingen

Voor vrijwel alle aspecten van de tandheelkunde kun je bij ons in de praktijk terecht. Voor de inhoud van behandelingen wijzen we je graag op de website allesoverhetgebit.nl Hier staan alle tandheelkundige behandelingen beschreven.

Wij zien het als een kracht een kleine praktijk te zijn. De lijnen zijn kort en je wisselt niet steeds van tandarts. Maar in sommige gevallen komt het daardoor voor dat we je liever verwijzen naar een collega-specialist. We hebben een netwerk van top-specialisten in Amsterdam waar we een nauwe verwijzersrelatie mee hebben. Ondanks dat je tijdelijk elders behandeld wordt zijn wij exact op de hoogte van het behandelplan en staan dus tot je beschikking in geval van vragen.

Cliënten ervaringen

Enkele cliëntenreviews over onze praktijk, gewaardeerd en terug te vinden op zorgkaartnederland.nl en independer.nl

Niet beter kunnen wensen
‘Zeer professioneel en goed geholpen, vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Helpt patiënten waaronder ikzelf over de drempelvrees heen voor een bezoek aan de tandarts. Complimenten!’

Zeer Deskundig
‘…ik kom al meer dan 15 jaar bij haar. Ik vertrouw haar in alle opzichten. Zoek je iemand wiens advies je blind kan volgen en nooit spijt van krijgt? Dan zit jij bij haar op de juiste adres. No nonsens behandeling en zeer persoonlijk.’

Zeer goed en ook kindvriendelijk!
‘Ik ben zeer tevreden over deze praktijk. De tandarts informeert je / legt uit, neemt de tijd voor je. Bovendien stelt ze mijn oudste kind (jongste hoeft nog niet) heel erg op zijn gemak.’ (incl goede uitleg).

Een dikke 10!
‘Ik heb nooit gedacht dat ik een tandarts een tien zou geven maar het is bijna leuk om naar de tandarts te gaan. Vooral de vriendelijkheid en begrip die ik daar krijg en de manier waarop de tandarts mij steeds weer gerust stelt, is een dikke 10 waard. Ik vind het de moeite waard om voor een bezoek ruim 200 km te rijden.’

CONTACT

Tandartspraktijk Transparant
Ben van Meerendonkstraat 53
1087 LB Amsterdam – IJburg
020 495 5669
info@tptransparant.nl

SPOED

Bel ons op 020 495 5669.
Buiten onze openingstijden kun je terecht bij de Mondzorg Poli in het Slotervaartziekenhuis, tel. 020 723 4848 of bij de Tandartsspoedpraktijk in het OLVG, tel. 0900 8602.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 7.00 – 20.00 uur
Dinsdag 8.00 – 17.00 uur
Woensdag 8.00 – 20.00 uur
Donderdag 8.00 – 20.00 uur
Vrijdag 8.00 – 17.00 uur